Despre noi

INDEPENDENT CONT EXPERT

Cine suntem – despre noi – firma de contabilitate Ploiesti

De mai bine de 20 de ani, am furnizat servicii de contabilitate și salarizare companiilor cu sucursale, birouri sau afaceri stabilite în Romania și alte țări europene.

Oferim servicii de contabilitate adaptate cerințelor pieței internaționale și evoluțiilor constante ale pieței. Obiectivul nostru principal este integrarea, simplificarea și eficientizarea proceselor financiare ale clienților noștri.

Suntem partenerul dvs. pentru afaceri de succes în Europa.

Cel mai des solicitate servicii de către clienți:

Calculul salariilor – Întocmirea statelor de plata – Calculul concediilor medicale – Editarea fișierelor pentru plata salariilor prin transfer bancar – Întocmirea ordinelor de plata privind obligațiile angajatorlului către bugetul de stat – Întocmirea și depunerea declarațiilor periodice la autoritățile de stat – Întocmirea și depunerea fișelor fiscale – Întocmirea de adeverințe pentru salariați – Întocmirea fluturașilor de salarii – Evidență concediilor de odihnă

Ani de functionare

Clienti multumiti

Contabili experti

Despre noi – firma de contabilitate Ploiesti

Oferim întreprinderilor mici servicii de contabilitate, evidență contabilă, consultanță în afaceri și pregătire fiscală personalizate, de calitate superioară. Contabilii noștri calificați oferă asistență excelentă clienților, cu soluții de gestiune și contabilitate garantate pentru întreprinderile mici în Romania. Lista serviciilor de gestiune și contabilitate la Independent Cont Expert este diversă, acoperind procesarea salariilor, raportarea financiară, contabilitatea, gestionarea facturilor și gestionarea cardurilor de credit.

Firma noastră este una dintre cele mai importante firme din zonă. Combinând expertiza noastră, experiența și energia personalului nostru, fiecare client primește o atenție personală și profesională strânsă. Standardele noastre ridicate, serviciile și personalul specializat fac diferența dintre performanța noastră remarcabilă și cea a altor firme. Ne asigurăm că fiecare client este deservit de expertiza întregii noastre firme.

ADRESA

Bvd. Independentei
Nr. 23 Bis, Et. 1
Ploiesti, 100028

EMAIL

info@icex.ro